Om os

Flise Lageret ApS

Høj kvalitet og unikke designs

Fliselageret ApS er beliggende i Sønderborg og beskæftiger sig med import af fliser direkte fra producenterne, hovedsageligt fra Italien og Spanien.

Vi fokuserer på høj kvalitet og unikke designs, der medvirker til at sætte og skabe stemning i de danske hjem.

Om Fliselageret ApS

Den daglige drift af Fliselageret ApS varetages af Tony Wieck Eggert som også er indehaver af virksomheden.

I kraft af sammenlagt 12 års ansættelse arbejde som sælger i nogle af de store danske byggemarkeder, som blandt andet forhandler fliser, har jeg opnået en stor specialviden inden for området.

Ideen om selvstændigt at starte en virksomhed opstod for en del år siden, hvor

jeg ofte undrede mig over at sortimentet inden for varegruppen fliser ikke afspejlede det potentiale der var, og at udvalget ikke var på højde med vores nabolandes.

I 2015 hvor jeg startede jeg med at sælge fliser fra min egen garage. Jeg kunne hurtigt se at der var efterspørgsel på kvalitetsfliser til nettopriser. Kort sagt – folk ville gerne have det bedste til den billigste pris.

Jeg valgte derfor at starte fuldtids med egen virksomhed i 2018 med et koncept om at være forhandler af fliser af den bedste kvalitet til den bedste pris uden fordyrende mellemled.

For at holde udgifterne nede og dermed kunne tilbyde de bedste priser, har vi har valgt at have et mindre lager af standardvarer og de lidt mere unikke ting designs som bestillingsvarer der bliver leveret direkte fra producenten til kunden via vores gode aftaler med danske fragtfirmaer, som leverer i hele Danmark.

Hos Fliselageret ApS har jeg i dag etableret både lager og showroom og jeg deltager årligt på messer for at få inspiration og finde nye flotte kvalitetsfliser, som er unikke og passer til de forskellige stilarter, der efterspørges i Danmark.

Fliselageret ApS har altid fokus på kunden, og vi lever og ånder for god kvalitet, mode og design.

Virksomhedens profil

Tony Wieck Eggert

Se vores store udvalg af fliser

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.